Favoritvecka dag 3 - Kycklingfilé med cidersås 11 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kycklingfilé med cidersås 11 propoints 2 portioner
  • 250 g kycklingbröstfilé ( 1 stor eller två små)
  • 2 dl äppelcider tex Herrljunga
  • 1 dl matlagningsgrädde 15%
  • 2 msk kycklingfond
  • 2 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta Salt & peppar
  • Vitlök & ört grillkrydda
  • 2 spray olja
  • Majzena redning
  • 2 potatis per portion
  • 1 morot
  • Skiva eller skär potatisen & morötter i stavar, hacka eller skiva 1 lök Lägg i ugnsform på teflonfolie och krydda med salt, peppar och vitlök och örter samt spraya med olja.
  • In i ugn på ca 225-250 grader i 20 min
  • Krydda kycklingbröst med salt och peppar. Stek i ugn på 225g i ca 25 min Att linda in i bacon gör detta recept ännu godare, så för er som inte räknar poäng, lyxa till med det vet ja ;) ca 2 skivor per filé.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.