Servera med nykokt pasta. Pastasåsmed bacon & purjolök. 4 port. 2 pkt bacon1 purjolök2 klyftor vitlök3 dl crème fraiche2 dl matlagningsgräddesvartpeppar½ dl riven ostSkär baconet i bitar och stek i stekpanna på rätt hög temp
Rör ner balsamico i bacon och löksåsen, tillsätt tomatpuré och kycklingfond, låt koka upp. Här kommer receptet på den pastarätten jag snackade om i fredags
Koka pastan enl anvisning på paketet. Smaka av med salt och peppar. Häll av vattnet från pastan och rör i kassler och lök, häll över ädelostsåsen och rör runt låt allt bli varmt och servera genast
I den här rätten kokas pastan färdig i såsen vilket gör den härligt krämig och god. Tricket är att tajma pastanmed såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.