Smörbakad blomkål med trattkantarells-sabayonne och fetaost
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2015 ha
  • 2014 ha
  • 1 helt blomkålshuvud, ca 1 kg 50 g smör (eller mjölkfritt smör för veganvariant)
  • 1,5 dl torkad svamp eller 2-300 g färsk
  • 1 dl vatten
  • 1 stor kvist färsk rosmarin (helst inte torkad, men det går)
  • 3 ägg (sabayonne är en äggsås, så om du vill ha en veganvariant, gör en svampstuvning på vegogrädde istället, det funkar också, men blir lite stabbigare)
  • 50 g smör (eller mjölkfritt)
  • Salt och vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.