Oxfilé med och ost- och chilibakad potatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor oxfilé
  • 1 msk Arla smör-& rapsolja vitlök
  • att steka i
  •  
  • Madeirasås
  • 2 1/2 dl Arla köket vispgrädde
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1/2 dl madeira
  • starkvin
  • 1 msk grovmalen svartpeppar
  • 12 små potatisar
  • 1 1/2 dl riven ost
  • t ex Kvibille cheddar
  • 1 röd chilipeppar
  • urkärnad och strimlad
  • 25 g smör
  • Salt
  • 200 g haricots verts
  • 2 hackade schalottenlökar
  • 1 msk Arla smör-& rapsolja vitlök
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.