Ett tipspå en rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen. Det finns massor av tipspå nätet men man måste nog prova sig fram för att hitta det sättet som passar bäst för en själv
Läs alla KOCKENS TIPS. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Kycklingwok med jordnötssmör och grönsaker. salt, peppar och curry samt lite agave. Börja med att steka upp kyckling och vitlök i lite sesamolja, krydda med kryddorna och lägg i sesamfrö och grönsakerna (låt grönsakerna tina innan)
Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Inlägget Pepparkakssmoothie ochtipspå mer ”raw” julgodis. Häll på mandeldrycken och mixa tills slät, servera med lite hackade mandlar och tranbär på toppen
Måste bara tipsa om att de har en ny produkt, nämligen Quinoaflingor och quinoamjöl. Tex xanthangum (som ni behöver för att göra min "Nyttiga kanelbullar"), rårispasta, osötad mandelmjölk, och pasta gjord på sötpotatis och pumpa
Plättarna är färdiga att vändas när det blir bubblor på toppen. Mixa ägg, vatten, havregryn och fiberhusk till en jämn smet, tillsätt sedan kanel och bakpulver
Nya kommentarer. Tack för tips. Det går att göra vegansk mascarpone på silkestofu och kokosmjölk. alltså, ofta när du lägger upp recept på kanderade nötter säger jag att jag måste testa receptet (men så gör jag det inte)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.