B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Grava i 24 timmar (mindre än halva tiden räcker utmärkt med vakuummarinerare), vänd påsen då och då. Blanda salt och socker i en plastpåse, lägg i köttet och gnugga/skaka påsen så kryddorna fördelar sig
Blanda samtliga ingredienser till potatissalladen och smaka av med salt. Salta och peppra biffen. Bryn biffen till fin färg, på hög temperatur i olja och smör
Potatisgratäng. I söndags hade jag en riktig pluggdag med tjejerna och efter många timmars skrivande och läsande belönade vi oss med en riktigt smarrig middag och ett glas vin
Potatisgratäng. Häll alltihopa i en kastrull tillsammans med grädde och mjölk. Eftersom vinet har en lätt ton av peppar i sin smak passade det utmärkt till den saltade och pepprade utskurna biffen
Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås. Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.