Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Jag lät sedan köttet vila i folie medan jag tog fram övriga ingredienser på bordet
Börja med att ta fram fileérna ett par timmar innan du ska steka dom så de är rumsvarma. Häll grädden och mjölken i stekpannan med stekskyn och rör eller vispa om
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Gjorde en ljummen sallad med stekt torsk, som jag stekt i massa smör och citron. Vakteläggen och räkor fick göra torsken sällskap, tillsammans med massa grönsaker och en god sås
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Hacka persiljan och blanda med oljan och citronsaft av citronen. Blanda oljehacket med rödbetorna. Fräs linserna i en stekpanna med lite olivolja och den rivna vitlöken
Red av med maizena till önskad tjocklek. Servera köttet och såsen med ugnsstekt potatis eller pommes. 600 g vildsvinsfilé. Stek i smör och krydda med salt och peppar, ca 2 min på vardera sida. 600 g vildsvinsfilé
Färskpotatis gifter sig med Västerbottensost. Smaksätt med flingsalt och peppar från kvarn. Strö över kapris och getost Jag dekorerade med några salladsblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.