Barnen är uppväxta medpesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. Allra helst använder jag hemmagjord pesto, mendenna gång använde jag köpe-pesto faktiskt
* Vill du inte vara vegetarisk smakar detta utmärkt med parmesanstekt kyckling, rökt lax eller en fin kokt skinkaHur snabbt går det inte att laga riktig mat
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Japp, jag har länge varit missnöjd med våra köksmöbler, dels för att de inte riktigt passar in medresten av köket, men framför allt för att de inte varit så sköna stolar till
Blanda köttfärsenmedden färdigkokta pasta och häll i den i en ugnsform. Varför inte göra en god gratäng av alla familjers vardagsrätt, pasta och köttfärssås
Jag är egentligen inte ”senap-människa” men tycker att det vid vissa tillfällen kan vara gott meden klick eller två – och just till julbordet kan vara ett sådant tillfälle
Koka pastanenligtförpackningen. En jättegod och lättlagat rätt meditalienska smaker. Gör pestongenom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.