Chokladrulltårta med italiensk marängsmörkräm
Victorias provkök
Victorias provkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 80 g vetemjöl
  • 1 1/4 dl
  • 40 g kakao
  • 20 g maizena
  • 3 g bikarbonat
  • 1/2 tsk
  • 8 g vaniljsocker
  • 165 g ägg
  • 3 ägg
  • 130 g strösocker
  • 1 1/2 dl
  • 35 g filmjölk
  • 2 msk
  • 250 grader
  • 150-180 gram äggvita
  • 5 st stora
  • 2 msk socker
  • 60 ml vatten
  • 150 gram socker
  • 300-350 gram rumsvarmt smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.