Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Till den här maträtten följer även en otroligt god sallad med kapris, cornichoner och dijonsenap, som vi garanterat kommer att laga fler gånger, och framförallt till grillat i sommar
Börja med att tvätta kycklingdelarna, salta och peppra. Servera tillsammans med ris eller potatis. Lös upp kycklingbuljongen i vattnet och tillsätt rivet skal från en citron och juicen från en halv citron
Gröp ur en stor tomat, proppa den full med brieost och rödlök. Låt lite lök bryna med. Kycklingen. Dottern önskade svampsås, Som ensam svampätare blev jag glad och detta blev det till middag
Servera kycklingenmed bulgursallad ochtzatziki. Blanda med grekisk yoghurt. Doppa sedan de stekta kycklingbitarna i marinaden igen och rulla i sesamfröna
Gör så här Sätt ugnen på 125 grader Salta och peppra kycklingfiléernaoch bryn dem runt om i smör Lägg dem i en ugnssäker form och stek färdigt i mitten av ugnen till 65° innertemperatur, ca 30 min Skala och skär palsternackor och morötter i mindre bitar Koka dem mjuka i lättsaltat vatten Häll av vattnet och blanda ner gräslök, olivolja och citronskal Smaka av med salt och peppar Dela champinjonerna i mindre bitar Skala och hacka löken Stek svamp och lök i smör i en stekpanna Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuter Tillsätt buljongtärning, vatten och crème fraiche Koka ihop till en simmig sås, ca 5 min Servera kycklingenmed rotfrukter och sås 125 grader Salta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.