Bubbel med goda tilltugg till vårens fester
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 portioner:
  • 200 g fint väl ansad och finstrimlad savoykål
  • 2 dl vispgrädde
  • salt, vitpeppar
  • ev vitvinsvinäger
  • 100 g löjrom
  • dill
  • 8 koppar:
  • 1 liten gul lök
  • 2 vitlöksklyftor, gärna färsk
  • 1 röd chili
  • 2 msk smör
  • 4 mogna avokado
  • 1 1/2 dl lättcreme fraiche
  • 1-2 msk pressad saft av lime
  • salt, vitpeppar
  •  
  • Dekor
  • 8 salamiskivor
  • 48 stycken:
  • 48 små krustader
  •  
  • Fyllning
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor, gärna färska
  • 200 g skogschampinjoner
  • 1 äpple 2 msk smör
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl halvtorr sherry eller vitt portvin
  • 1/2 - 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.