BRYSSELKÅL OCH HELGRILLAD FLÄSKFILE
MATSAFARI
MATSAFARI
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 stäcket så fick det vara dags nu! Det var Anki och Håkan som bloggar på Mårtenssons kök som gjorde mig nyfiken och nu är vi inte längre rädda för brysselkål, det var ju faktiskt jättegott! Och så här gjorde jag för att få brysselkålen så god:
  • BRYSSELKÅL ( 4 pers)
  • 1 nät färsk brysselkål (ca 500 gr)
  • 2 vitlöksklyftor 1 gul lök
  • 1 dl hasselnötter
  • salt och peppar
  • smör till stekning
  • 1 dl matolja
  • 2 teskedar dijonsenap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.