När jag var gravid med Zack så åt jag chilicheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Chilisås, riven cheddarost och fefferoni. Såg ett matklipp på facebook för en tid sen, det var Joline som tipsade mig och det såg så galet gott ut så ikväll provade vi detta
Så, för att fira detta så snodde jag ihop det här receptet på en chilicheeseburgare. Dela chilifrukterna en gång på längden och kärna ur om du vill ha en lite snällare burgare (vanliga chilis blir dock inte så starka när de är tillagade, så ta inte bort för mycket)
Längst bak i skålen ligger Onion Rings ochChiliCheese Nuggets. De större sakerna längst fram är Cheddar Cheese Jalapeno och de smala sakerna är Mozzarella Sticks
Att bjuda på dessa smakrika ribs med läckert frasiga lökringar, en krämig krispig coleslaw och helt galet goda Padrónes kommer blir årets snackis i bekantskapskretsen
Chilicheese-bröd. Alla andra är väldigt välkomna att förlusta er med dubbelchilin i den här rätten. Yes, chipotle i den limesyrliga soppan och jalapeños i de cheddarfyllda brödkringlorna
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chilioch vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Dessa godingar är fyllda med massor av ost och smakrik chilioch kommer från bloggen Cooking is fun och det är precis vad det är att göra dessa ostbollar
Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade. Ibland riskerar den att bli mosig och det är jag inte lika förtjust i
När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.