Fyra sorters vegetariska dumplings
Linn lagar vegetariskt
Linn lagar vegetariskt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fyllning 1 – Ärtor (räckte till ca tio dumplings)
  • 1,5 dl ärtor
  • 1,5 tsk soya
  • 1 salladslök, hackad
  • 1/2 chili, finhackad
  • 1 liten bit ingefära, finhacakd
  • Fyllning 2 – Tofu (ca 20 dumplings)
  • 125 g tofu, smulad
  • 2 salladslökar, hackad
  • 1,5 tsk sambal oelek
  • 1,5 tsk soya
  • Fyllning 3 – Kikärtor (ca 20 dumplings)
  • 1 liten burk kikärtor, mosade
  • 1 salladslök, hackad
  • 2 morötter, grovrivna
  • 1 näve färsk koriander, grovt hackad
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1/2 tsk citrongräs och chilibuljong
  • Fyllning 4 – Svamp och kål (ca 10 dumplings)
  • 8 champinjoner, finhackade
  • 1 liten klyfta vitkål, fint strimlad
  • 1 bit färsk ingefära, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.