Därför äta ekologiskt efter säsong – Recept Ramslökspesto Vegan
Jagtid.nu
Jagtid.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hacka fint
  • 1 dl nyplockade
  • 20-25 blad
  • 25-50 g pinjenötter
  • 1 dl fin
  • 0,5 dl cashewnötter
  • 1 extra vitlöksklyfta
  • 1 l nyplockade nässlor
  • 0,5 liter vatten
  • 1 dl gröna ärtor
  • 1 finhackad rödlök
  • 2 msk god olja
  • 3-5 soltorkade tomater
  • 1 tomat
  • 1 msk tamari
  • 42 grader och
  • 3-5 minuter Ha
  • 1 l nyplockade nässlor
  • 0,5 liter vatten
  • 1 dl växtbaserad grädde
  • 3 msk god
  • 3 msk bovetemjöl
  • 3 msk torr sherry
  • 3 msk hackad gräslök
  • 2 kravmärkta grönsaksbuljongtärningar
  • 25-50 g pine nuts,
  • 1 dl fine organic oil
  • 0.5 cups of cashews, I usually mix in a tomato and
  • 1 l freshly picked nettles
  • 0,5 liter water,
  • 1 dl green peas,
  • 2 tablespoons good oil,
  • 5 sundried tomatoes,
  • 1 msk tamari and a few drops of Tabasco sauce
  • 42 deg
  • 3-5 minutes Ha

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.