Glutenfria amerikanska pannkakor
AMBROSIAS glutenfria
AMBROSIAS glutenfria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Amerikanska pannkakor går fort att tillaga och blir extra gott med färska blåbär och dadelsirap. Som är tillverkad enbart på dadlar med en nästan ”chokladig” smak och utseende.
  • (vetefri mjölkfri)
  • 1 1/2 dl Semper finmix
  • 0,75 dl Tre mix ( lika delar rismjöl, majsmjöl och bovetemjöl: se under kategorin olika mjöler)
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 kryddmått salt
  • 2 1/2 dl cocosmjölk (Alpro)
  • 2 tsk cocosolja (flytande)
  • 1 ägg Blanda de torra ingredienserna.
  • Vispa ner cocosmjölken samt cocosoljan, salt och ägget.
  • Vispa allt slätt och låt svälla en stund.
  • Grädda plättstora rundlar i plättlagg eller stekpanna i cocosolja tills de är gyllene.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.