En läcker dessert med sötma, syrlighet och ett sting av hetta. Lätt att förbereda och sockerkakan kan du baka dagen innan, eller tidigare om du vill det och låta den ligga i frysen så länge. Här är receptet för 4 portioner
Denna sockerkaka är jag riktigt nöjd med. Både smakmässigt och med konsistensen. Känn efter med en sticka i sockerkakan och när den är torr är kakan klar
För att laga Sockerkakautan gluten, ägg och mjölkVispa samman alla ingredienser till en jämn smetHäll upp i smord sockerkakasform bröad med mjöl eller kokosflingorGrädda i ugn 200 grader i 45 minuter
Pressa saften ur limefrukterna och rör ner i blandningen. mjölken i en bunke. 1 burk kondenserad mjölk (sött). 3 limefrukter. på en pajform med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter. smeten på den förgräddade bottnen och grädda i ca 10-12 minuter. 1 burk kondenserad mjölk (sött). 4 äggulor 3 limefrukter
Lägg en klick Philadelphia-röra på varje fiskbit och dekorera medlime. Blanda limeskal, ingefära och Philadelphia till en sås och smaka av med salt och nymald svartpeppar
Blanda med socker och vänd ner jordgubbarna, lime och socker. Häll i mascarponen över digestivekexen toppa medjordgubbarna + lite krossade digestive kex
Servera den grillade rödingen medgrillade morötter, grillade citroner, lime aioli och dill. Grillad röding är enkelt och tacksamt då det är en fet fisk som tar åt sig av de goda grillsmakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.