Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Här kommer ett recept på den sallad jag brukar göra/äta flera gånger i veckan. Eftersom att det är mitt hopplock så brukar måttangivelserna kunna variera, men de som står här nedan är de mängd jag använde när jag senast gjorde salladen
Ugn 225º. Fluffen måste göras dagen innan, ska stå i kylen över natten. Värm grädden till den nästan kokar, rör ner dumlekolan som du har hackat i mindre bitar
Det mesta med choklad och när chokladen är kladdig är en riktig hit hos mig, därför blev jag riktigt glad när jag hittade det här receptet någonstans på nätet
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och ställ det åt sidan. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda samman alla torra ingredienserna för sig ordentligt
Ett härligt tillbehör som passar till de flesta rätter med kyckling, kött eller fisk. Gillar man inte riktigt fårost kan man självklart byta det till fetaost på komjölk
Först ut var den här chokladvarianten som familjen + mina föräldrar + svärmor fick provsmaka idag. Receptet till chokladkakan kommer från tidningen "Laga lätt" (ett nummer från förra sommaren) och fyllningen hittade jag i en "Femina"
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Igår blev det en saftig chokladkaka till fika. En lite mer vardagsbetonad, enligt mitt tycke. Dock är den riktigt god och receptet kommer från Sju sorters kakor
Kräftskivan förra helgen med barnen, partners och kompisar gick äntligen av stapel och till efterrätt fick det bli en lyxigare variant av kladdkaka, i långpanna