Stekt falukorv med stuvad vitkål och potatispuré
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Potatispuré
  • 800 g skalad potatis
  • gärna mandel-
  • potatis
  • King Edward eller Bellona
  • 2 tsk salt
  • 2 dl mjölk
  • varm
  • 50 g smör
  • 100 g rökt skinka
  • skuren i små tärningar
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 100 g riven Västerbottensost
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  •  
  • Stuvad vitkål
  • 3 dl hönsbuljong
  • 1 lagerblad
  • 1 liten gul lök
  • hackad
  • 50 g rökt skinka eller bacon
  • tärnad
  • 500 g vitkål
  • skuren i 2 cm tjocka strimlor
  • 1 dl grädde
  • valfri fetthalt
  • 1 dl creme fraiche (kokbar)
  • Lite maizenamjöl
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 600 g falukorv
  • skuren i skivor eller bitar på längden
  • Smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.