Skär auberginen ochzucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. salt och malen svartpeppar. Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Aubergine ochzucchini – perfekta gratängkompisar. Servera den då gärna med en fräsch grönsallad för att få lite knaprighet som kontrast till det mjuka och gräddiga
Det här brödet bakas på ägg, mandelmjöl, zucchinioch är kryddat med kummin. Kumminen ger en härlig smak av rustikt bröd och blommar verkligen ut i sin smak tillsammans med ett salt smör och en fet ost
Bottna en smord ugnsform med hälften av aubergine- ochzucchiniskivorna. Dessutom trängs de vänskapligt med aubergine ochzucchini som är vanliga i matlagningen i båda länderna opch för övrigt i alla länder runt Medelhavet
Då blir zucchinin bakad och ger en mustig saftighet till limpan. Kaffe och smörgås LCHF. De flesta som inte tål nötter och mandel kan äta kokosnötmjöl, men hör efter innan om du ska servera det till någon med svår allergi
gratäng,. Det är en gratäng på zucchini, potatis, tomat, purjolök och grädde som får gosa ihop sig tillsammans med citronzest, citronsaft och salt/vitpeppar
Skiva potatis, kålrot ochzucchini tunt för hand eller med en mandolin. I detta fall blev det älfgfärsbiffar och en rotsaksgratäng som kom till då jag hittade en kålrot i kylskåpet som snart sett sina bästa dagar och behövde få komma till användning
Riv zucchinin grovt och lägg rivet i en handduk och vrid ur. Det är ingen hemlighet att jag har en förkärlek för krämiga gratänger, dessutom är det enkelt att varieranästan hur som helst och alla i familjen får i sig grönsaker
Jag hittade små söta mini zucchinioch även vackra aubergines, en var vit och såg ut som ett ägg, den andra ljus lila, vit och rund, den tredje var lila och långsmal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.