Jag testade återigen mina glutenfria skills, och upptäckte att glutenfri pirogdeg var svårhanterlig. I alla fall den som blev till genom att i princip enbart ersätta mjöl med glutenfri mjölmix
Blanda ihop alla ingredienserna till pajskalet till en deg, låt den vila i kylen i 30 minuter. Bryn köttfärsen, blanda ner tacokryddan och ½ dl vatten, låt det småputtra i 10 minuter
Detta recept var verkligen toppen. Om man vill få i sig mycket grönsaker så var det att rekommendera. Jag tog kort innan jag lade upp på tallriken, såg mer aptitligt ut när det kommit på tallriken tillsammans med ett par vegetariska biffar men då orkade jag inte hämta kameran igen
På många arbetsplatser där jag har jobbat verkar städerskan/lokalvårdaren inte ha något namn. Jo, det är klart att han/hon har ett namn, men man pratar om honom/henne som "städerskan" eller "städaren"
Denna rätt blev vi bjudna på hos några vänner och såklart så ber man om receptet om något man blir bjuden på är gott och detta recept kommer garanterat bli en återkommande favorit
Igår utlovade jag två kulinariska höjdare. Den ena kommer utan omsvep här – en härligt krämig gratäng som gör vilken köttbit som helst rättvisa, men som också funkar alldeles ypperligt för den som hellre äter vegetariskt