4-5 minuter
Cirka 3-4 min om det är färsk fisk. (är det spättafilé 3-4 minuter halvtinad. Färsk 1-2 min). Servera med ris eller pressad potatis. Och någon god grönsak
Lägg den frusna fisken i en trång smord ungsform (brödformen tog jag). Blanda grädden, saffran, paprika, smulad dragon, salt och peppar i en kastrull och koka upp
Foto. Pia 320 kcal utan tillbehör 1 dl dill (35 g)/ 20 kcal 100 g sparris/ 27 kcal 100 g sockerärtor/ 51 kcal 4 port 600 g hajmal (pangasiusfilé) salt och peppar 4 dl mini fraiché 5% eller 8% 1 dl matlagningsvin 2 tsk maizena redning 4 st soltorkade tomater, den torra typen utan olja 1 pkt saffran 8 potatisar Tillbehör
Att använda färskost är världens enklaste knep på för att få en krämig gratängsås. Här har jag använt smaksatt färskost, som ger en svag, svag smak av vitlök och örter bakom den kraftiga smaken av julens bästa krydda – saffran
Saffranspannkaka med hallon och vispad grädde. Idag bjuder jag på saffranspannkaka. Jag har utgått från receptet på ostkaka med mandel och smaksatt med saffran och det blev jättegott
Chilifisk och broccoli. ♥ Trevlig alla hjärtans dag. ♥. Brukar ni fira alla hjärtans dag. Förra året gjorde jag hjärtformade cake pops som jag blev väldigt nöjd med
Vissa miljöer ger mer julstämning en andra, tycker. Till exempel Gamla Stan i Stockholm. Den här helgen har vi haft fullt upp med att förbereda för julen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
God morgon vänner ♥. Har ni haft en bra helg. Vad har ni gjort. Det är inte riktigt julmånad än, men det är inte långt ifrån och det här helgen har vi verkligen tjuvstartat med julens smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.