Mina favoriter

Mina favoriter

  • 13 Recept
Mina favoriter
Vörtbröd (LCHF)

Vörtbröd (LCHF)

Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Kesobröd

Kesobröd

 . Idag är det tisdag, dagen före invägning och mätning. En vecka har gått och jag tycker själv att det har gått väldigt bra
Kesobröd

Kesobröd

Här kommer ett recept så ett supergott bröd.  Brukar servera det till soppa eftersom det är lite matigt och väldigt saftigt (pga
Kesobröd - LCHF

Kesobröd - LCHF

Det här med LCHF är absolut ingenting jag lever efter (tycker för mycket om ALL mat för att kunna välja bort något, haha
Kesobröd med hasselnötter och solrosfrön

Kesobröd med hasselnötter och solrosfrön

Idag testade jag ett mycket omtyckt recept från Åse. Nämligen kesobröd. 4-8 portionsbitar91 kcal, 5 gram protein, 1 gram kolhydrat, 7 gram fett per bit om den delas i 8 bitar
Kesobröd

Kesobröd

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop de torra ingredienserna. Mixa ägg och keso. Blanda allt. Tryck ut på bakplåtspapper
Lättbakat bröd med nyttigheter

Lättbakat bröd med nyttigheter

Hej igen bloggisar. Redan eftermiddag. Har ni en effektiv dag eller slappar ni. Vädret gör väl oss lite low eller fungerar ni tvärtom
LCHF bröd

LCHF bröd

I helgen bakade jag det här brödet för andra gången och det är både nyttigt och gott. Jag brukar skiva ner det nybakt (och avsvalnat) och sedan frysa ner och ta upp efter behov
Grovt bröd som är lättbakat

Grovt bröd som är lättbakat

Lägg bakplåtspapper i två avlånga brödformar ( om man vill kan man olja pappret och strö det med sesamfrön, det blir extra gott)
Hårt bröd

Hårt bröd

Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan  i en bunke och häll över det kokande vattnet
Lchf bröd

Lchf bröd

Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott. Jag utgick från ett recept jag hittade på Mat & Hälsa
Baka bröd

Baka bröd

Baka bröd utan att behöva knåda ihjäl sig och bli alltför kletig om fingrarna. Detta bröd blir nästan bara godare och saftigare efter det har varit fryst och blivit uppvärmt i micron