I helgen har hela familjen varit samlad så mysigt. Vi började fredagen med att hämta Julia i Örebro på stationen och åt på favoriten Tanh Tai i Kristinehamn
Häromdagen gjorde jag ett besök på Kåseberga Gårdslam för att köpa färskt lamm direkt från gården. Jag har bestämt mig för att ta reda på mer om mina råvaror och träffa dem och deras producenter för att lära mig så mycket jag kan
Efter två timmar i ugen var den lilla godingen klar. Hjortstek tillagad i lergryta med gräddig sås. Gnugga steken rikligt med flingsalt, timjan, peppar och paprikapulver
Porterstek är nått jag har funderat på att göra väldigt länge och idag va det dags. Rensade lite i min receptpärm för jag vet att nånstans där i så skulle det finnas ett recept på porterstek
Så var det dags att ta lergrytan i bruk igen. Jag tror jag lagade kyckling i den senast, för rätt länge sen, men den har av någon anledning inte hamnat här på bloggen