Pannkaka med sylt, vispad grädde och kanel. Imorse gjorde jag en frukostpannkaka i ugnen som jag serverade med vispad grädde och hemmagjord sylt av jordgubbar och blåbär
1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda kesella och saffran. 2. Blanda samtliga ingredienser till smuldeg (bunke, matberedare med kniven eller assistent, dock rymdes bara hälften i min matberedare så jag körde 2 ggr)3
Sedan har jag Fiberhusk, Maizena och Sukrin – då kommer man långt med sin glutenfria bakning. Jag har experimenterat lite i går kväll och bakade en mjuk pepparkaka som jag är nöjd med
Här har jag använt mixen som botten i mitt paradbakverk fudgekaka och därmed gjort den glutenfri. Ewalies ekologiska och glutenfria browniemix är enkel att baka med och ger fantastiskt goda brownies
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Här är recept på Glutenfria frallor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
2 ½ dl Glutenfritt Finaxmjöl (röda paketet). 2 ½ dl Glutenfritt Finaxmjöl (röda paketet). Jag stekte bröd så här sent på kvällen när jag var så sugen på bröd men ville inte behöva plocka fram köksmaskinen och kånka på med att jäsa brödet m
4 dl naturligt glutenfri mjölmix. Sonen har beställt tårta till Nationaldagen så nu har jag bakat en chokladtårta som jag hoppas är lika god som den ser ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.