Efter en tuff dag på jobbet, många är sjuka, så är det gött och gå och träna och sedan komma hem till mannen som står vid spisen med klassisk god middag
Krydda med kycklingkrydda, salt och peppar. Smaka av med kryddorna. För variation kan denna rätt göras med fläskfile, basilikakrydda eller annan önskad krydda
Mjukstek purjolöken och vitlöken tillsammans med champinjonerna. Blanda japansk soja, vatten och honung och vänd ner det tillsammans med kött och grönsaker
Smaka av såsen med mer kryddor vid behov. Severa med ris och sallad. Skär kycklingen i bitar, låt ligga svalt i marinaden i minst en timme, gärna längre
Lägg i sparrisen och späd med buljongen. Finfördela med mixerstav eller i matberedare. Rör ner kesellan, smaksätt med salt och peppar, strö över körvel
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.