Droppa först en rund droppe medvitchoklad, på bakplåtspapper. vit + brun blockchoklad (till ögon). Droppa sedan en mindre brun droppe i kanten på den vita
Det kan ju tyckas att detta inte är särskilt norrländskt (men jag använder så ingredienser från Norrmejerier så det räknas väl…) men dessa cupcakes är så väldans goda så de måste provas
FYLLDA JORDGUBBAR VITCHOKLADFROSTING. FYLLDA JORDGUBBAR MED NUTELLA. Jordgubbarna fick stå fyllda i kylen ett tag så de gottade till sig och blev lite mjuka då de var ganska hårda från början och sen ställde vi fram dem en stund före vi skulle äta dem så de inte skulle vara kylskåpskalla
Saftiga saffranssockerbullar fylldamed en underbar vitchokladfyllning. Just saffran och vitchoklad gifter sig verkligen och är så gott ihop så dessa bullarna är något utöver det vanliga
En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Citronmuffins med mörk chokladmousse och vitchokladfrosting på toppen, inte fel alls faktiskt. Låt svalna helt innan de fylls medchoklad mousse och färska hallon
Hacka den vitachokladen grovt och rör ner i smeten. Vispa ihop mascarpone, florsocker och grädde till en fluffig kräm, ca 2 minuter med elvisp. 150 g vitchoklad
Blanda ner den vitachokladen. Vispa blandningen vit och porös. Muffins 3 dl mjöl1 1/2 tsk bakpulverEn nypa salt125 gram rumsvarmt1 1/2 dl socker3 stora ägg2 tsk vaniljsocker3/4 dl rumsvarm mjölk100 gram vitchoklad, hackad. Klä en muffinsplåt med 12 muffinsformar. Fyll varje muffinsform med 2/3 smet. Hallonpuré av 75 gram hallon (görs av att mosa hallon och pressa ur saften med hjälp av en sil. 100 gram vitchoklad
Rör till sist ner den hackade vitachokladen och vinbären som blandats med resten av strösockret. En del har redan hamnat i frysen, men många landade direkt i dessa smaskiga cupcakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.