Höstbröd med pumpakärnor, linfrön och graham
Mitt stora Köksäventyr
Mitt stora Köksäventyr
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7 bröd
  • 1200 g vetemjöl
  • 400 g grahamsmjöl
  • 400 g grovt rågmjöl
  • 100 g pumpakärnor
  • 150 g linfrön
  • 80 g jäst
  • 40 g mörk sirap
  • 40 g salt
  • 500 g yoghurt
  • 945 g vatten
  • 10 g sirap
  • 10 g vatten
  • 50 g linfrön
  • 50 g pumpafrön
  • 20-40 minuter
  • 275 grader
  • 200 grader
  • 25 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.