Om ni jämför dessa tårtor så använde jag mer grädde i ganachentillbrownietårtan vilket gjorde chokladsåsen/ganachen rinnigare och jag hade mycket mindre grädde tillden mörka chokladentillmoussetårtan
Entårta som mina arbetskamrater fick smaka på. Ibland måste man bara få tårta. Det är ljusa bottnar fyllda med en jordgubbskompott och en vaniljcreme, spacklad med grädde och täckt med marsipan
Ställ tårtan kallt tillschokladen har stelnat lite. Häll en tredje del av chokladen i mitten på toppen på tårtan och med backsidan av en sked eller med en spade, stryk ganachen utåt mot kanterna
-) Så detta får bli mitt bidrag tillMånadens blogg på Matfeed, där denna månads tema är bär. -)Ni får receptet på tårtan idag så kommer recepten på den andra maten imorgon
Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.