Så här gör jag mina Pannbiffar. I dag blev det Panniff med löksås och Små röda delikatesspotatisar. När jag gör Pannbiffar har jag inget ströbröd eller potatismjöl
Dagens lunch serverades ute i trädgårdenSkrammelägg & Bacon är något vi verkligen gillar. Passar bra en så fin dag som idagSkrammelägg som jag gör med lite vispgrädde som bas, sedan antalet ägg man vill har i
Idag så har det stått en järngryta och puttrat på spisen i några timmar när mina grytbitar har fått koka riktigt möra, en härlig smak får det av att långsamt puttra med vin, lök, morötter och palsternacka
Den klassiska fyllda lövbiffen som får räknas som en av 70 tals klassikerna, här i min tappning med fyllning av grov senap, bostongurka, ost och purjolök
En fläskkotlett där kappan med fett sitter kvar som får gå i ugnen med lite äpple, tomat och lök, i slutet får den gå med lite grädde också som bildar en härlig sky till
Just nu är torsken fantastisk. Rimma den och tillaga försiktigt så får du en härligt skivig fisk. Fänkål är en säker kompis till fisk - här har jag bräserat den i lite vitt vin