Blanda rotfrukterna och frukten tillsamman med pumpakärnorna. Jag började med att laga en linssallad av några deciliter gröna linser (de var ju ändå får få att koka soppa eller dhal av)
Smaka av såsen med salt och svartpeppar. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Så här gjorde i alla fall jag mina biffar som smakade gott tillsammans med sallad, ugnsbakade körsbärstomater och en enkel kräm av mosad fetaost, turkisk yoghurt och lite ramslökssalt
Den gravade laxen från julbordet fick sällskap av några stackars överblivna ansjovisfiléer, kokt potatis och drösvis med dill, och vips blev det en riktigt läcker pudding för fyra personer
Visste ni förresten. Servera med vildris och någon kvist av en vacker och passande ört. Det blir en ganska enkel historia i ugn med färskost, örter och massa grädde
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Krydda med salt, svartpeppar och dragon. Eftersom det varit glest med pajätande här hemma. Så släng ihop lite purjo, champisar, grillad kyckling och lite mer
Rör om då och då. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Boken inleds med några kapitel om Klara’s egen historia kring sin hälsoresa och följs sen av goda råd för hur just Du kan må bättre, genom att dra ner på kolhydraterna
Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassa och bittermandelolja. Enkla att göra, inga konstigheter alls och kombinationen av ingredienserna blir så bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.