Plocka upp ägget med en hålslev eller liknande och låt rinna av på en kökshandduk. Att pochera ägg är enklare än vad en kanske tror, viktigt är mängden ättika i vattnet då det är den som gör att ägget drar ihop sig
Jag blandar gärna ut lite ost med tomathacket och låter den vila på lut ett tag vilket gör att vätskan från tomaterna rinner bort och inte sabbar krispigheten i toasten
Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Servera omedelbart med anklevermousse, fikonmarmeladoch små skivor päron. I den här kombinationen gifter sig både smaker och konsistenser till en magisk förrätt
Svamptider Nu finns gott om svamp att ta rätt på ute i skog och mark. Med lite tomater som smak och färgförhöjare till, så är hela middagen klar i bara en gryta
Blanda rotfrukter, linser och sallad på ett stort fat. Skala lök, morötter, palsternacka och rödbetor. Skär rotfrukterna i bitar och lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper med rödbetorna för sig
Blanda rotfrukter, linser och sallad på ett stort fat. Skala lök, morötter, palsternacka och rödbetor. Skär rotfrukterna i bitar och lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper med rödbetorna för sig
Blanda rotfrukter, linser och sallad på ett stort fat. Skala lök, morötter, palsternacka och rödbetor. Skär rotfrukterna i bitar och lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper med rödbetorna för sig
När osten smält och fått lite färg så lägg över den på en tallrik med spröda salladsblad. Vi tänker inleda helgen med en toast med bland annat getost och äpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.