Crepes med två goda fyllningar
Lotta lagar mat
Lotta lagar mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 crepes med kantarell- och viltskavsfyllning använde jag:
  • 240 gram viltskav
  • 200-250 gram kantareller
  • 1 liten gul lök
  • 50 gram smör
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk viltfond
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 1-2 tsk fransk senap
  • 1 tsk timjan
  • 0.5 tsk agavesirap
  • 2 crepes med räk- och ägg fyllning använde jag:
  • 1 dl vispgrädde
  • 50 gram Philadelphiaost
  • 50 gram riven ost
  • 1 tsk fiskfond
  • 150 gram skalade räkor
  • 1 hårdkokt hackat ägg
  • 0.5 dl finhackad dill
  • Cayennepeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.