ta fram en plåt med ett bakplåtspapper på. strö över lite socker (om du använt mörkchoklad men vill ha smaken lite mindre bitter) och strö sedan havssalt ovan på
Vispa ihop allt utom den mörkachokladen i en inte alltför stor kastrull. Det skäms jag för, men med tiden ändrades smaken, som tur var, och sen många år tillbaka föredrar jag helt klart ‘riktig’ chokladpudding
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
det ska bli en slät smet med små bitar av banan i. 1olivolja till stekningenKnäck äggen i en bunke och mosa ner bananerna med en gaffel. 1Smält en klick smör tillsammans med en skvätt olivolja i en stekpanna på medelvärme till hög värme
Den här goda kladdkakan med vit choklad och saffran gjorde jag till bokklubbsjulmiddagen, och eftersom jag hade lite tidspress när jag fixade med middagen blev allt inte helt perfekt
Den var inte alls så söt (trots att jag misstänkte att den skulle bli det) och det syrliga från hallonen gifte sig underbart med både ostfyllningen och chokladen
Häll över gräddblandningen lite i taget i en fin stråle i den smälta chokladenmedan du rör om. Undertiden som gelatinet ligger i blöt hackar du chokladen i små bitar
Mosa bananerna och blanda samman med ägg och vaniljsocker tills du har en klumpfri smet. Idag får du recept på enkla och goda bananpannkakor som är lite nyttigare än vanliga pannkakor
Ja vad ska jag börja med att skriva, har världens bästa nyhet till er alla där ute. Du kan själv bestämma om du vill ha mörk eller ljus choklad genom att ta olika mängd honung
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Jag gjorde en chiapudding medchoklad/kaffesmak, jag älskar den kombinationen. Precis som i måndags (kolaglassen) lyxade jag igår till det med ett kvällsmål lite mer avancerat än vanligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.