Så, då har vi (äntligen. ) plöjt genom bilderna från årets kräftskiva vi var på för någon helg sedan, parat samman rätt bilder med rätt recept och nu kan vi alltså börja dela med oss av alla godsakerna till er
Okej, gör er redo för ett supergott alternativ till fredagstacosen. Det kan hända att det är något helt nytt vi kommit på och har vi inte det så får ni hojta
Hej alla läsare. Idag har jag varit trött som en zoombie. -( Men har ju sin förklaring när min lilla goding fick för sig att inte sova inatt utan hållde på att krångla från midnatt sen ville han upp runt 1 och så kom vi inte i säng förns kl 5 på morgonen lagomt tills det va dags för sambon att åka till jobbet
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. En så god skapelse har rätten att återuppstå och den gick hem hos gästerna även den här gången
Finhacka rödlök & dill. Låt kräftstjärtarna rinna av & hacka i lite mindre bitar. Rör ihop med Ph-osten. Bred lite margarin på varje tunnbröd & fördela sedan röran på dom
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Tänk dig en smaskig måltid med nästan inga kolhydrater. Ja, som om jag gjort dig förvånad. ) Du kan ju det och vet att man kan fixa en sådan lunch, middag eller kvällsmat
Baconlindad sparris. Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag tycker om sparris med jag har aldrig lindad bacon runt tidigare
I fredags åt vi de här grymt goda crispy chicken i wraps. Kycklingen fick en knaprig och god yta av kryddan och var lika god som tilltugg som i wrapsen
Gillar Ni tacos och wraps och sånt. Då kommer här ett bra förslag på hur man kan variera den maten. Personligen är jag ganska less på vanliga tacos, då jag tycker kryddan tar överhanden jämt