Traditionellt stoppas kycklingen med citron och örter, vilket är gott – men för att variera lite fick det denna gång bli en fin kombination av citron, basilika, tomat och vitlök – vilket passade fab med bönpasta och mozzarellasallad
Arrangera mozzarellan och tomatskivorna på ett fat. 2 st tomat(er) , fasta, mogna i skivor. 1. 2. Strö över basilika och socker och smaka av med salt och peppar
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten. 6 st skivade tomater. Pajskal. Hacka ihop degen i en matberedare och låt vila ca 15 min
Ringla över smör-& rapsolja. Dela tomaterna på mitten. Strö vitlök och persilja på tomaterna. Baka tomaterna i mitten av ugnen 15–20 minuter. 14 st bifftomater. 3⁄4 dl Arla® Smör-&rapsolja oliv
Dela tomaterna och lägg dem i en ugnsform. Klicka röran över tomaterna. 500 g cocktailtomater. Mosa osten och blanda den med grädde, pressad vitlök, timjan, salt och peppar
Skiva tomaterna, hacka rödlöken och strimla kasslern. 4 tomater. 4 tomater 1 rödlök 150 g kassler. Nu ha jag ÄNTLIGEN fått en kamera, så nu kanske jag kan börja ta lite vettigare bilder
Dela tomaterna på mitten och lägg dem i en form eller på en plåt. Krossa vitlöksklyftorna med sidan av en kniv och lägg dem tillsammans med örterna runt och på tomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.