Mascarponekyckling smakar otroligt krämigt, lent och mustigt på samma gång. I nästa blogginlägg får ni receptet på kakan som Fabian tyckte jag skulle sälja och bli miljonär på istället för att bjussa bort det här på bloggen
Posts related to Indisk matlagning av Anne Wilson - Indisk kokbok på svenskaIndisk vegetarisk mat - Indisk kokbok av Sumana RayIndisk kokbok av Jack Santa Maria - Bästa indiska kokboken
Broccolisoppa har jag bjudit på tidigare, så det är ingen större nyhet. Det här är en variation på gammalt tema, men den här gången lite mer enligt LCHF-stuk
Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter en lång underbar sommar med mina barn (maken har också varit med ibland man han har ju varit tvungen att jobba mycket)
Vill du kan du göra klart degen hemma och plocka med dig i en plastpåse tills det är dags att grädda den påmuurikkan, använd då kallt vatten för att dra ut lite på jäsprocessen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.