Blanda ihop pajdegen och låt den vila ett par timmar i kylskåp. Tryck därefter ut den i en smord pajform (spara en bit deg till remsor) ca 3 cm upp runt kanten, stick ett par hål i botten med en gaffel och förgrädda i 225º i 10-15 minuter
Pajdeg. 1 dl grahamsmjöl. 2 dl vetemjöl. 125 gr smör. 50 gr kesella. 1 krm salt. Gör så här. 1. Blanda mjölsorterna samt saltet i en matberedare monterad med kniven
Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Jag gillar matpajer och vi gör rätt så ofta olika slags matpajer hemma. För nån vecka sen testade jag att göra denna nya matpaj med smak av soltorkade tomater, timjan och parmesan
Känner ni någon med värsta bonnabrännan. Herr Mårtensson gör, hans fru sitter nämligen med snyggaste kräftröda nacken med en matchande vit rygg, vi är röde - vi är vide
Bra pajrecept kan man aldrig få för många av. Detta är en god och krämig paj. ca 5 persPajdeg. 125 g smör3 dl vetemjöl3 msk kallt vatten½ tsk saltFyllning
Två bilder på dagens middagstips får ni idag, för det är så det blir när två lika envisa Mårtenssons inte kan komma överens om vilken bild som är bäst och ska användas
Freeeeeedag. GOD morgon. Välkommen till denna soliga morgon. Det sägs bli 20 grader idag. Härligt. ). Hoppas att du sovit bra och känner dig redo att möta dagen
Okej jag vet att jag oooohar och ahhhar om hur gott vissa saker är, men dem rätter jag gör det med är verkligen så goda och dem vill jag verkligen dela av mig av med massa med superlativ