Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Jag älskar potatis som tillbehör till mat så det är alltid roligt att hitta sätt att variera den på. Densenastetiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspiration till matlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på denfronten
Ta fram en traktörpanna med lock. Smält smör och när det tystnat i pannan, bryn köttet, först i botten, sedan på toppen följt av sidorna (var noga med att rulla bitarna försiktigt så inte baconet tar skada av det)
Blanda med de övriga ingredienserna. En kylskåps/skafferitömning i helgen blev nästan som enliten minibuffé med massor av goda smaker som man kan låta sej inspireras av
Kanske tycker Möstad att Butler inte riktigt platsar bland les chefes supérieure. Denna konstgjorda massa är definitivt bojkottad i mitt kök sedan många år tillbaka
Jag har funderat hit och dit och tänkt att jag skulle göra något alldeles enastående – kanske ett bakverk eller en ny och avancerad rätt… Men så kommer jag bara tillbaka till “mig själv” hela tiden, och jag gillar ju det enkla
Kycklingfilé tycker jag kan vara lite tråkigt ibland… men för att göra det lite mer spännande och utmanande så gjorde jag en rulle av kycklingfilé som jag fyllde med fetaost och oliver och sen lindade in i bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.