Igår grillade vi en hel laxbit som vi penslade med en väldigt god glaze. Pensla laxen medglazen när den läggs på grillen och sedan någon mer gång under grillningen
Så löd maten vi grillade ikväll när en reporter från Sydin var här för att fotografera ikväll. Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme
Pensla spjället på båda sidor med hälften av grillsåsen. Skär spjället i långa bitar längs med benen. Salta spjället och grilla det över glöd ca 10 min på varje sida
Penslade på förkokta revbenspjäll med denna glaze och den gav god smak till köttet. Pressa i vitlöken efter en stund och låt den steka med ytterligare i någon minut
Dagen före Lägg köttet i en stor kastrull och fyll på med kallt vatten så att det täcker. Det här var helt värt sin tid av förberedelse, mört som tusan blev köttet, och det går fort att grilla på grillen glazen är som pricken över i
Sen fick jag höra av en vän att ett av mina recept fanns med i City tidningen, jag skrev till dem för några månader sen och sa till dem om dem behövde recept till sitt recept sida så kunde dem plocka från mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.