Börja koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Starta ugnen på 225 grader. Hacka lök och vitlök och stek tillsammans med färsen tills den är klar
Skär kasslern i stavar och strimla purjolöken. Lägg detta i en ungsfast form. Blande matgrädde, mjöl, dijonsenap, dragon och häll detta över kasslern och purjolöken
Koka pastan enligt instruktionerna på paketet. Hacka under tiden löken och fräs den i lite olja. Pressa i vitlöksklyftorna och den hackade gröna chilin och låt fräsa med en stund
Så närmar sej helgen igen, kära läsare, och en arbetsvecka ligger bakom oss. För min (Håkans) del har det varit mycket jobb bakom kulisserna denna veckan, köttbullarna har gått åt som smör i solsken och idag har det tillverkats leverpastej i långa banor
Skär fläskfilén i smala skivor och krydda med Roasted Garlic & Pepper, lägg sedan över dem i en panna och stek på hög värme i 1-2 min på varje sida så de får fin färg
Lite variation till lasagne eller köttfärssås och en perfekt rätt att förbereda då de antingen passar bra att ha färdig i kylen och ta fram en dag efter jobbet eller att du förberett den stekta köttfärsen och har i kylen och en bunke med rå skalad potatis i vatten
Jo men just det ja, dagens middag höll jag ju alldelens på att glömma bort. Den kommer härReceptet kommer från åsa som har bloggen en sida mat, men jag ha gjort om det lite lite grann eftersom jag räknar kalorier nu