Lättlagat – Tagliatelle med fläskfilé, champinjoner & vitt vin
HUSnrNIO
HUSnrNIO
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • TAGLIATELLE MED FLÄSKFILÉ, CHAMPINJONER & VITT VINIngredienser
  • 400 gram tagliatelle
  • 300 gram fläskfilé
  • 8 färska champinjoner
  • 3 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, tunt skivade
  • ½ röd chili, tunt skivad
  • 1 dl vitt vin
  • 250 gram mascarponeost
  • 1 köttbuljong Salt
  • Svartpeppar
  • Ev 5 körsbärstomater, delade
  • Persilja, hackad
  • Parmesanost, riven
  •  
  • Gör så här
  • Koka patan enligt anvisningarna på paketet.
  • Stek fläskfilén och svampen i olivolja på hög värme i ca 2 minuer.
  • Lägg i vitlök och chili och stek ytterligare i någon minut.
  • Tillsätt vitt vin, mascarponeost och köttbuljongtärning [och körsbärstomater om man vill ha i det] och rör om.
  • Låt koka i ca 5 minuter Smaka av med salt och peppar.
  • Blanda allt med patan och strö över persilja och parmesan efter tycke och smak.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.