Blanda mascarponen med citroncurden, citronsaften och det rivna skalet. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, maizena, bakpulver, vaniljsocker och kardemumma
Låt stå tills det svalnar och tillsätt sedan honungen. När jag bestämde mig för att ge upp och gå hem från jobbet i torsdags eftermiddag fick jag en liten söt post it av en av våra rara sköterskor, Marie
Frusen Mascarponeoch Dulce de leche kaka. Denna är lite speciell då den inte innehåller Philadelphia ost, vilket är det vanliga, utan Mascarponeost, min favorit-färskost
Sältan från hummern och beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Ramslök är inte helt lätt att hitta, köpte min i somras och den går utmärkt att frysa in
Blanda vatten, tomatpuré, honungoch vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen. Tänd grillen för bra glöd och sätt på vatten till gnocchin
Kvällens efterrätt var bärkompott med vaniljvisp och granolacrunch. Tre moment och hur god som helst. Blanda ihop alla av de övre ingredienserna i en bunke och se till så det så det blir som en "torr smet"
Lägg avokadobitar, citronsaft/rivet skal ochhonung en skål, mixa slätt. Vispa grädden, till inte alltför hårt skum, för sig och vispa den mixade avokadoblandningen luftig
Vispa ihop mascarponeoch grädden fluffigt. Ta några persika-tärningar och lägg de i glaset, ha på en stor matsked mascarpone (persika-bitarna ska täckas) och strö över lite mandelspån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.