Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
Idag lagade Fredrik maten. Kul när man får ett sms att han är i affären, kaoshandlar som han sa. Det innebär tydligen att man inte har den blekaste om vad man ska laga och bara plockar åt sig lite på känsla
Färsen. Blanda ströbröd med uppvispade ägget och låt dra i ca 10 min. Blanda färsen med det uppsvällda ströbrödet och tillsätt salt, pressad vitlök, persilja och peppar
I kväll blev det kinesisk matlagning. Kyckling i sötsur sås som serverades med ris. Det blev lite sura miner från en del av barnen när jag hade glömt att köpa nudlar, men det får det bli nästa gång istället
Tid ca 15 min / 4 pers. Ingredienser. 12 pilgrimsmusslor1 mango1 stor charlottenlök1/2 färsk chili1 näve färsk korianderPressad limesaft av 1 limesalt o pepparSkala mangon innan du börjar skära i den
Foto. Mats / bevemyrs blogg. . Chokladsockerkaka någon. Idag har vi bakat här hemma. Resultatet blev en saftigt god sockerkaka med smak av kaffe och choklad
Ni vet hur det är. Det regnar, ungarna klättrar på väggarna och själv har man egentligen lust att sätta sig i bilen och pipa iväg nånstans där det inte finns nån som ropar
Förra veckans kylskåpstömning resulterade inte bara i kycklingbollar, som i senaste inlägget, utan också i denna mustiga lammfärsgratäng, som jag googlat fram på nätet
Börja med att skrubba potatisen och dela den på längden. Olja en plåt och lägg på potatisen. Om de har svårt att stå, skär av en liten bit i botten på dem