Artikel: Vegetariskt julbord på Vegana
The sweet life of Malin's
The sweet life of Malin's
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kokt ris
  • 700 g grovt rivna morötter
  • 1-2 dl solrosfrön
  • 500 g lök
  • 1 dl havrekli
  • lagerblad
  • 1 msk timjan
  • 2 tsk grönsaksbuljongpulver
  • örtsalt
  • 1 dl sojamjölk
  • 1½ dl sojagrädde
  • 4 dl glutenmjöl
  • 1 dl sojamjöl
  • 1 dl havremjöl
  • 2 grönsakbuljongtärningar
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk Garam masalakrydda
  • 2 tsk paprikakrydda
  • ½ tsk rökarom (Hickory)
  • ½ tsk ingefära
  • 1 tsk vitlökspulver
  • ½ dl sojasås
  • ½ dl olivolja
  • 2,5 dl vatten
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk sojasås
  • 1 msk tomatpure
  • 1 msk citronsaft
  • ½ dl vatten
  • 1 burk Nuttolene (420 g)
  • 2 msk sesamfrön
  • örtsalt
  • 1 burk skivad ananas
  • 2 tomater 1 saltgurka Paprikafyllda oliver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.