Måste dela med mig av ett enkelt recept på Wienersemlor som jag gjorde tidigare i veckan. Jag gjorde små hjärtformade wienersemlor för att snitsa till det såhär till Alla hjärtans dag och allt
De här wienersemlorna kommer från Güntherska Hovkonditori & Schweizeri i Uppsala. Vi har ätit semlor sedan 1500-talet, men första gången vi åt dem som runda bullar av vetebröd med mandelmassa och mjölk var i Stockholm år 1679
Wienersemlor. Relaterat Wienersemlor. Eftersom jag inte orkar baka vettiga semlor i år så delar jag med mig av 2014 recept på Wienersemla, min egen favorit
Eftersom antalet följare, tillika dulce de leche älskare, har ökat drastiskt det senaste året så måste vi vara säkra på att alla känner till 2016 års semlor här på Pampas Deli
Semlatider. Och här i svarta huset försvinner de där godsakerna i en rask takt. Det blev jag verkligen varse om igår när jag upptäckte att det var tomt i frysen på bullar
Letar du tips på hur du snabbt kan få till något semmelliknande utan att behöva vänta allt för lång tid på en jäsande deg, så ska du helt enkelt prova att göra Semmelcroissant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.