Jag gillar macarons. Macaronsen är känsliga för regn eller för mycket tryck i luften. Det är absolut inte omöjligt att få till fina macarons trots väderlek och värme, men chanserna att lyckas är mindre
Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar att använda vaniljstång i nästan alla mina bakverk men har man inte det funkar det bra med att använda vaniljsocker av god kvalité
Häll i florsockret och vaniljpulvret och mixa med så att klumparna försvinner. Jag kan nog inte säga att mina macarons vinner första pris i stil, men för att vara första gången så är jag helnöjd med resultatet
Ända sedan i somras när vi var i Paris och åt macarons nästan dagligen bestämde jag mig för att jag måste prova på att baka dessa mytomspunna små kakor
Hur det än är så är macarons en väldigt god kaka. På julafton för två månader sen så spelade vi julklappsleken, där jag hade gjort ett laminerat presentkort på en valfri sats med macarons som en av julklapparna i spelet
Vispa smör, florsocker och vaniljsocker vitt och pösigt. Det gör så att macaronsen får en slät yta. Vispa smör, florsocker och vaniljsocker vitt och pösigt
Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full med vanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
Gröp vaniljstången och lägg innanmätet och stången i grädden i en kastrull. Eller om du använder stevia droppar så droppa några droppar efter smak i grädden i stället för vaniljstången
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.