Dela kycklingfiléerna i bitar, så du får lite tunnare filéer. 4 st kycklingfilér. Häll såsen över kycklingen och sänk värmen och låt allt småputtra ca 15 min. 4 st kycklingfilér
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Lchf Kycklinggryta med Senap och Timjan. Idag använde jag denna kombon, i en gryta med kycklingfiléer. Jag använder oftast innerfiléer, när jag gör grytor och burgare av kyckling, billigt och bra
Salta och peppra kycklingen. Slå såsen över kycklingen och ställ den i mitten av ugnen på 175 grader i ca 1 ½ timmar. Servera med pasta och en god sallad till 1 kg kycklingfilé
Bena ur kycklingen och lägg kycklingköttet i en eldfast form. Häll över kycklingköttet och låt det hela stå och dra några timmar (kan vara upp till ett dygn om du har tid)
Blanda samman allt utom kyckling. Salta och stek kycklingfiléerna i en panna. Servera med ugnspotatisen, en klick naturell yoghurt med hackad mynta är gott till kycklingen
Lunchen idag blev kyckling i god sås. Smöra en ugnsformoch lägg i kycklingen. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll den över kycklingen och svampen