Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Servera genast med en fräsch grönsallad och kokt potatis. Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar). Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat
Krydda med salt och citronpeppar. Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
Okej, jag vill bara börja med att klargöra att jag inte jobbar för vare sig Salmalax eller Renée Voltaire (även om jag gärna skulle vilja ), men måste ändå tipsa om deras produkter
Smaka av moset med salt och peppar. Krydda laxbitarna med citronpeppar. Dekorera med citron. Lax är både gott & nyttigt och den här fiskgratängen är verkligen lätt att göra och en kul omväxling istället för att bara steka upp fisken och äta potatis bredvid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.