Det som jag kunde hålla mig från att äta upp, bestämde jag mig för att baka med. Det jag gör är att helt enkelt lägga alla ingredienser i en bunke och mixa ihop allt med stavmixer till en smet
Idag satt jag utomhus med min kära vän och åt brunch utan att behöva ha jacka på. Efter blev det dessutom en långpromenad i Duvnäs i Nacka, bland vattnet och med fina höstlöv överallt
Och givetvis går den att njuta av med bra ingredienser så att vi som väljer att (eller måste) äta en kost utan vetemjöl, socker och mjölk också kan få njuta
Servera nutellakladdkakanmed grädden och hallonen. Beströ den med kokosflingor eller ströbröd. Låt nutellakladdkakan svalna lite i rumstemperatur först men ställ in den så fort som möjligt i kylskåp och låt stå där tills den är kylskåpstempererad (eller längre tid)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.